Uuvuttaako, ahdistaako, onko riittämätön olo? Kuuntele Lily Talks -podcastini!

podcast terveystalo.jpgKaupallinen yhteistyö: Terveystalo

Monella meistä on kaikki palikat, joiden uskomme tekevän meidät onnellisiksi. Silti tunnemme tyhjyyttä ja riittämättömyyttä. Moni nuori nainen uupuu, ja mielenterveyden ongelmia hoidetaan enemmän kuin koskaan.

Mikä naisten mieltä oikein painaa ja miten voisimme oppia onnellisemmiksi? Pyysin vieraakseni Terveystalon johtavan psykologin Tuija Turusen ja kysyin häneltä. Kuuntele uusin Lily Talks -podcastini, jossa keskustelemme Tuijan kanssa, kannattaako jokaisen alkaa #girlbossiksi, miksi moni muuttaa elämäänsä 28-vuotiaana ja miten täällä selviää ahdistumatta.

https://simplecast.com/s/3bcea7cb

Podcastini on osa Lily Talksia, joka on Lilyn uusi podcast-sarja. Pääset kuuntelemaan kaikki Lilyn podcastit täältä. Jaksot löytyvät nyt myös iTunesista ja iPhonen Podcastit-sovelluksesta.

Seuraava mieleen ja hyvään elämään liittyvä podcastini ilmestyy 16.5. Pysy kuulolla ja kerro mielipiteesi osallistumalla kyselytutkimukseen! Vastauksesi on tärkeä ja auttaa kehittämään kiinnostavia podcast-sisältöjä. Kaikkien 31.8. mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Trendin vuosikerta (arvo 89,10 e).

Vastaa tästä!

Kuuntele myös edellinen podcastini: Rakastu kehoosi

Kuva: Satu Nyström, editointi minä

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Saatat tykätä myös näistä

7 kommenttia

 1. Aivan mahtava keskustelu tärkeistä aiheista, kiitos paljon! Olet Anna rohkea, kun otit omia epävarmuuksia ja solmuja esille keskustelussa, haasteet ovat varmasti monelle kuuntelijalle tuttuja!

  1. Ihana kuulla, että kiinnosti ja kosketti! <3 Nämä podcastit ovat mulle niin uusi juttu, että on todellakin jännittänyt, millaisen vastaanoton ne saavat. Palaute on äärettömän tärkeää.:)

   Kiitos paljon ja ihanaa viikkoa! 

 2. Olen kuunnellut nyt kaikki Lily Talks podcastit ja pitää sanoa, että teet tosi hyvää työtä! Tärkeitä aiheita ja rehellistä keskustelua. Kiitos!

 3. Ajatus siitä, ettei suorita elämäänsä, kuten ”tulisi” tai ”pitäisi” elää oli itselleni ahaa-elämys masennuksesta nousemiseen. Jäin miettimään, mitä haluan ja etsin itseni, jonka jälkeen aloin ensimmäisen kerran sitten teini-iän unelmoimaan, sekä osan unelmistani toteuttamaan.

  Itse elin nuoruuteni ennen some-aikaa ja tykkäyksiä, joten samaistuin enemmän perinteisempään suomalaiseen naiskuvaan siitä, millaisia äitejä ja vaimoja kilteistä tytöistä pitäisi tulla 😀

  Koin elämää ja löysin sieltä itseni. Nyt voin sanoa olevani ehjä 34-vuotias aikuinen nainen, joka on ottanut vastuun itsestään, eikä ole tarvetta enää uhmata annettuja normeja 🙂

  1. Elämän suorittaminen on niin monen nuoren naisen ongelma.:( Ihana kuulla, että olet löytänyt itsesi ja oman tiesi.<3

   Paljon aurinkoa sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *