Olohuoneen värimaailma

38389398-F443-4E72-8EA1-7946ABF2D7DF.jpg

74C8BF95-A2BB-4A88-AD37-562AD147E4BF.jpg

1B8E8CDB-1130-4C57-8A32-C5C9A17EA207.jpg

DD1D78BC-DF4E-4019-AA23-24A5A38D6A03.jpg

3CF4CFC8-97BC-4B0D-90FE-DB2AD815FF73.jpg

1DEBC8C7-935F-42D5-A2C1-F3E067F232B4.jpg

45746674-2E7C-467F-9AAC-6CEEF5DEEF69.jpg

Olohuoneen sisustus hakee vielä muotoaan, mutta näiden kuvien värimaailma viehättää minua tällä hetkellä erityisesti. Olen vähän kamppaillut itseni kanssa yrittäessäni päättää, tuleeko tästä tilasta täysin harmoninen niin, että kaikki sopii yhteen, vai annanko sen vain muotoutua. Veikkaan, että jälkimmäinen on kuitenkin enemmän minua. Tykkään tiloista, jotka ovat seesteisiä, mutta joissa on paljon katseltavaa. Viimeaikaisin sisustusihastukseni on ruotsalainen @krickelin. Jos omistaisin vanhan talon, niin suunnilleen tuollaiselta siellä varmaan näyttäisi. Runsaalta, mutta silti harmoniselta.

Sohvan takainen seinä kaipaa edelleen maalia. En vieläkään ole kyennyt tekemään päätöstä, mutta se useimpien suosikkisävy, eli Tikkurilan Serpentiini, on rankattu pois. Sorry kaverit, mutta se on tänne liian harmaa ja liian tumma. Tällä hetkellä pohdiskelen Angoran ja Himmelin välillä, mutta myös Neva on vielä mielessä (se lämpimämpi vaaleavihreä), ja olenpa hieman Krickelinin innoittamana miettinyt vaaleansinistäkin. Veikkaan, että tuo keltainen Himmeli ei saa kovinkaan monelta kannatusta, mutta voisin kuvitella, että se sopisi tänne ja toisi mukanaan palan aurinkoa. Minulle on värejä valitessani kaikkein tärkeintä, millainen tunnelma niiden mukana tulee. Siksi kylmät ja tummat sävyt eivät pääse tähän kotiin, ne eivät ole oikein minua, eivätkä tuo mukanaan sitä lämpöä ja valoisaa energiaa, jota tavoittelen. 

Lämpimät keltaiset ja ruskeat, ripaus pastelleja ja vaalean puuterinen yleisilme ovat tämän kodin värimaailman kulmakiviä. Se oli huomattu myös Iittalalla, josta lähetettiin minulle lahjaksi pari rusehtavaa Kastehelmi-purkkia*. Ihan minun näköisiäni. Kastehelmi merkitsee minulle paljon, sillä perin mummoltani pari sarjan vanhaa kulhoa. Niistä tulee mieleen mummo, mutta nostalgiastaan huolimatta niissä on jotain hyvin ajatonta. 

Viidakko sen kun kasvaa. Kun parvekekukat pitää ilmojen viiletessä siirtää sisään, saatan olla hieman ongelmissa. Vaikka tämä koti on mielestäni kivan avara, neliöitä on silti vain 37,5. Tarvitaan ehkä jokin luova ratkaisu, mutta onneksi sellainen on jo mielessäni. 

Kunhan saan sohvaseinän värin päätettyä, saa seinä myös muuta koristetta. Se on kaunis tyhjänä ja valkoisenakin, mutta kaipaan kuitenkin katseltavaa. Vastapäisellä seinällä on jo vaikka mitä, mutta sekin on hieman vaiheessa. Minusta on ihana sisustaa näin pala kerrallaan, ei ole kiirettä mihinkään. Luotan siihen, että esineet löytävät aikanaan paikkansa, ja kodistä muodostuu minun näköiseni.

*saatu, kiitos!

 

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Saatat tykätä myös näistä

8 kommenttia

  1. Himmelille ääni täältäkin. Sävy näyttää ainakin näissä kuvissa tosi kauniilta ja siinä on mielestäni enemmän lämpöäkin.
    Ihanan värinen on myös tuo Kastehelmi -purkki, täytyykin käydä kaupassa tsekkaamassa sitä lähemmin.

    1. Oon ihan hämmästynyt Himmelin suosiosta! 🙂 Ajattelin, että olen ainoa, joka tykkäisi siitä. Se on kyllä ihanan lämpöinen, ja Kastehelmet kauniita. <3

  2. Ah, niin ihana ja juurikin lämmin tunnelma! Kaveri vinkkasi mulle kanssa ihan viikko-pari sitten Krickelinista ja ihastuin myös! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *