Koukussa puikkoihin

14.10.jpg

Tämä syksy on ihmeellinen. En muista, että moneen vuoteen olisi ollut tällaista ruskaa, viime vuonna lehdet ainakin vain muuttuivat ruskeiksi ja tippuivat pois. Nyt on niin kaunista.

Viime viikko meni neuloessa. Tai no, toki kävin töissä, ulkoilin ja varmaan söinkin jotain. Sytytin kynttilöitä valaisemaan pimeää iltaa, join teetä ja opettelin käyttämään työkaverilta lainassa olevaa objektiivia. Ehkä talven kuvat onkin pelastettu, ken tietää.

Muuten vapaa-aikani meni sohvannurkassa puikot kädessä. Neulominen on ihanan palkitsevaa, koska siinä kehittyy niin nopeasti. Pystyn nykyisin jo neulomaan helmineuletta ja palmikkoa telkkaria katsoessani. Ja juuri sitä olen tehnyt. Neule valmistui eilen, ja nyt olen ihan orpona, koska lanka loppui myös. Omituista, kun puikoilla ei ole mitään kesken.

Arvaatte ehkä, mihin kauppaan suuntaan huomenna?;)

Saatat tykätä myös näistä

13 kommenttia

  1. Hui! Mäkin vähän haaveilen villiksestä, mutta ajattelin nyt neuloa ensin vähän näitä pienempiä juttuja, jotta motivaatio säilyy.:) Hieno siitä varmasti tulee, laitathan sitten blogiin?:)

   1. Villisprojekti on tauolla kun aloin epäillä omia taitojani ja sitä, saanko edes sen koskaan valmiiksi! 😀 Pitäis vaan uskaltaa uskaltaa, mutta tekasempa tässä välissä villasukat! Kohta on miljoona rojektia kesken mut hei, haittaakse? 😀 Blogiin tulee neule-juttuja vielä varmasti, kunhan jotain valmistuu 🙂 Ihanaa viikonloppua!

 1. Ihanan näköinen uusi huivisi! Ja sama homma täällä, eilen venähti nukkumaanmeno, kun en malttanut laskea puikkoja käsistäni 🙂

  1. Mulla on venähtänyt melkein joka ilta, ehkei tää neulominen olekaan niin terveellistä.;) Mitä sulla on nyt tekeillä, haluatko vielä paljastaa?

   1. Niinpä ja hartiatkin menee jumiin 😀 Mulla on tulossa nyt ekat lapaset. Ja niihin on tuhrautunut jo kauheasti aikaa, kun en tietenkään malttanut tehdä tavallisia, vaan piti heti alkaa sooloilemaan 🙂

    1. No sä nyt oot niin taitava, että tavalliset lapaset oliskin liian helpot.;) Mä oon ihan kyllästynyt lapasiin, koska en osaa tehdä peukkua nätisti. Pitäisi ehkä harjotella vähän.

     PS Kävin ostamassa kahta eriväristä lankaa. Ehkä oikeesti yritän sitä kirjoneuletta seuraavaksi.

     1. No heh heh, en ole päässyt edes vielä tekemään peukkua. Saa nähdä kuinka sen kanssa käy! Tsemppiä yritykseen, kyllä se siitä lähtee 🙂

     2. Peukku on ihan helppo muuten, mutta se liitoskohta ja päättely on ollut mulle vähän haastavaa, varsinkin, kun käytössä on ollut se paksu Isoveli-lanka.:D

 2. Viime syksy meni kirjaimellisesti tukka putkella. Olen ollut tyytyväinen, kun on ollut aikaa viimein himmailla ja tehdä puistokävelyitä. Tällaisia syksyjen pitäisi olla.

  1. Todellakin, nyt on ollut aivan ihana syksy.:) Eikä pidä mennä niin tukka putkella, ettei muista nauttia siitä.;)

 3. Syksy on kyllä neulomisen (ja virkkaamisen) aikaa! On olemassa sellanen elokuva kuin Sweet November, jossa neulominen ei sinänsä ole olennainen osa juonikuviota, mutta toinen pääosan esittäjistä kutoo elokuvassa paljon. Aina kun katson tämän elokuvan, mun on pakko alkaa kutomaan jotain (yleensä kaulaliinaa). 😀

  1. Neulominen on hirveän koukuttavaa ja jotenkin ehkä vähän meditatiivistakin jopa. Puikkoja ei vain malttaisi laskea käsistään.:)

   Pitääkin katsoa tuo elokuva, kuulostaa hyvältä!

   Kaunista lauantaita!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *