Kotiuutisia

IMG_7903.jpg

 

Ne kotiuutiset, jotka lupasin: 

menin sitten ja ostin asunnon. 

Olen yhtä aikaa ihastunut ja järkyttynyt, innoissani ja huolissani. Edellisen omistusasuntoni kohdalla kun kävi vähän huonosti. Myimme sen tappiolla, koska unelmakodista olikin tullut kulissi ja halusimme siitä eroon. Mutta se on ihan toinen tarina.

Tuo episodi jätti kuitenkin minuun pienen pelon. Mitä jos tämä on virhe, mitä jos en saa sitä halutessani myytyä, mitä jos en tykkääkään siitä.

Niin tosiaan, 

ostin siis uudiskohteen. 

Kodin, jossa en ole koskaan käynyt sisällä ja joka valmistuu vasta aikojen kuluttua. 

Vähempikin hirvittäisi.

Ihastusten ja epäilysten lisäksi pääni on täyttynyt suunnitelmista. Tämän nykyisen vuokrakotini sisustus on jäänyt vähän kesken. En oikein tiennyt, mitä halusin ja miltä kotini kuuluu näyttää. Visio puuttui.

Nyt aionkin kirkastaa sen vision kunnollla. Pinterestissä on uusi taulu, jonka nimi on My future home. Pinnailen sinne kuvia kodeista, joissa oikeasti voisin kuvitella asuvani. Sisustuslehdistä revin hyvät ideat talteen. Teen suunnitelmaa.

Sisustussuunnitelmaa. 

Suunnitelmissa on kuitenkin yksi mutta. Jos liikaa suunnittelee tulevaa, saattaa unohtaa elää tätä hetkeä. Siksi päätinkin, että saan aloittaa sisustuksen uudistamisen jo nyt, täällä vanhassa kodissa. Täällä on paljon asioita, joista pidän ja toisia, joista pidän, kunhan niitä vähän viilataan. Sitten on asioita, jotka saavat lähteä. 

Varmaa on ainakin se, että värimaailma menee uusiksi. Makuuhuoneessa se on jo kohdillaan. Ja sohva. Tahdon sellaisen naisellinen ihanan ja myydä tuon Ikean Karlstadin.

Ei muuta nyt, paljon lisää sisustusasiaa varmasti tulee.

Kivaa viikkoa, murmelit.

Saatat tykätä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *