Olohuoneen uusi seinä

Kaupallinen yhteistyö: Vintro

Olkkarin seinä on kaivannut jotain ylleen jo pitkään. Sillä oli taulukollaasi, mutta jotenkin se tuntui liian hallitsevalta. En taida lopulta olla tauluihminen.

Kun sitten sain Värisilmältä pari purkkia Vintron Tower Bridge -sävyistä kalkkimaalia, asia ratkesi. Samalla sain kasvatettua viidakkoakin, ikkunalaudoille kun ei enää mahdu lisää kasveja, ja vapaata lattiatilaakaan ei ole.

Valitsin kalkkimaalin, koska se on ekologinen ja myrkytön maali. Olen maalannut niillä aikaisemminkin, joten tiesin, että kalkkimaali ei haise, ja siveltimet on helppo pestä vedellä.

Halusin pinnasta rouhean (kuvasta sitä on vaikea nähdä, mutta pinta on elävä), joten maalasin sen isolla siveltimellä, enkä alkuun ohentanut maalia. Ohentamaton kalkkimaali on kuitenkin aika tymäkkää, joten puolivälissä hommaa luovutin puhtaasti siksi, että energia loppui. Lisäsin siis sekaan pienen tilkan vettä. Näin kalkkimaalilla maalaaminen helpottuu huomattavasta.

Kalkkimaali kuivuu kahdessa tunnissa, joten sain koko urakan valmiiksi yhden tiistaisen iltapäivän ja illan aikana. Olin alkuun hieman huolissani, ettei seinästä vain tule liian tumma. Turhaan olin! Olen rehellisesti rakastunut siihen.

Ainoa ongelma on, että nyt vastapäinen valkoinen seinä näyttää tosi valjulta. Olen alusta lähtien ajatellut, että maalaan sen vielä joskus ja sävykin on valittu, mutta se on tuplakokoinen tähän seinään verrattuna…

Lopuksi isäni vielä kiinnitti seinään kaksi amppelia. Kannattimet ovat Ikean hyllynkannattimet ja kukat sekä amppelinarut ostin Plantagenista.

Sanoisin, että tämä osa kodista on VALMIS. <3

PODCASTBLOGLOVININSTAGRAM

Saatat tykätä myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *