Elämä on arvaamatonta

kuva-51.JPG

Oletteko huomanneet, että joka päivä sattuu mitä ihmeellisimpiä asioita? Ja aina, kun suuntaa ovesta ulos, altistaa itsensä niille.

kuva-52_0.jpg

Voi vaikka löytää tiensä meren rantaan sumuisena iltana ja katsella, miten usvan keskeltä lipuu purjeveneitä matkalla jonnekin, äänettömästi kuin unessa.

kuva-53.jpg

Tai inspiroitua keltaisesta, joka tulee vastaan nyt kaikkialla. Ilon, luovuuden ja valon väri, mutta myös hieman outo väri. Niin kuin tämä hetkikin.

kuva-50.jpg

Sitten voi kulkea pitkin sitä polkuaan ja kuvitella tietävänsä, minne on menossa. Ja huomata, että kaikki voikin muuttua ja palaset asettua ihan toisin kuin ajatteli. 

Elämä on arvaamatonta. Ja taianomaista.

Hurmaavaa viikonloppua, olkoon se täynnä yllätyksiä!

PS Jotain aika kivaa on pian tulossa. Ja blogin ensimmäinen arvonta ikinä. Pysykäähän kuulolla.

Saatat tykätä myös näistä

2 kommenttia

 1. Tuo merikuva on todella upea. Siinä on sitä taikaa. Meri on puhutellut mua jo pitkään 🙂 siinä on jotain todella houkuttelevaa. Samoin nuo kukkaniityt. Tosin tänään juoksin sellaiselle innosta piukeana ja voi kurjuus, kun olikin nokkosia matkassa :/ (ja sandaalit ja shortsit).

  Ja joka päivä tosiaan tapahtuu jotain ihmeellistä, sellaista ihan pientäkin. Kun vain tajuaa olla läsnä ja pitää silmät auki. Voi, toivon hurjasti meille ihania yllätyksiä! 🙂

  Iloa ja onnen hetkiä ensi viikkoon!

  1. Meri on niin kaunis. Juuri tänään katselin sitä ja mietin, miten ihanan rauhoittava se on.

   Voi sua ja nokkosia. Ne on kurjia kavereita. :/

   Mäkin toivon meille suloisia yllätyksiä ja rohkeutta tehdä oikeita valintoja, nauraa paljon ja nauttia siitä kaikesta, mitä on juuri nyt.

   Haleja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *